Співмешканка путіна Кабаєва теж була на «голій вечірці»

Коментарi:

20 грудня Москві відбулася вечірка для місцевих знаменитостей.

Її організувала блогерка Анастасія Івлєєва. Темою вечірки було "Almost naked" – "майже оголений". Російські зірки прийшли на заходи у відвертих костюмах, а знімки, що з'явилися після вечірки у Мережі, викликали «суспільне обурення».

Артистів, які взяли участь у цій тусовці, стали «скасовувати», Івлєєву викликали до суду і оштрафували на кругленьку суму, Кіркорова та Лоліту «вирізають» з усіх проектів, де вони були задіяні, рекламодавці відмовляються від співпраці.

Випливли й інші гості «голої» вечірки. Там засвітилася співмешканка путіна Аліна Кабаєва. Колишня гімнастка з'явилася туди в чорній сукні-пеньюарі з глибоким декольте, пила шампанське і щасливо фотографувалася з «зірками».

У рф стали несміливо пропонувати позбавити її спортивних звань. На що простому народу нагадали, що для обраних закон не писаний.

Наприклад, міністр спорту Матицин заявив на запитання про Кабаєву таке: «Якщо іноді трапляються нюанси, не варто поспішати і вирішувати все гаряче: утвориться, заспокоїться, дивишся — і все налагодилося. Як потім, скажімо, звання повертати? Дайте відомим спортсменам спокій!».

Кремлівський глашатай Пєсков зовсім боягузливо відхрестився про те, щоб хоч якось коментувати появу Кабаєвої на вечірці. «Що стосується цієї вечірки, то прошу вас мене помилувати. Давайте ми з вами залишимося єдиними у країні, хто цю тему не обговорює. Аліна Маратівна та мінспорт впораються і без нас», – сказав він.

Аліна Кабаєва та її співмешканець не коментують цю ситуацію. Але навряд чи в мережі незабаром з'явиться відео, на якому вона, за прикладом Кіркорова, вибачається за свою участь.