У Криму дівчата отруїли 46 військових РФ і застрелили ФСБшників

Коментарi:

Диверсантки зникли на машині.

У поки підконтрольному росіянам Криму знайшли двох дівчат, підозрюваних у знищенні десятків окупантів і намагалися їх затримати, проте диверсантки відстрілювалися і знищили кількох співробітників Федеральної служби безпеки РФ, яких відправили на затримання, пише УНІАН з посиланням на росЗМІ.

Диверсантки перебували в Ялті в одному з приватних будинків, їх намагалися затримати кілька днів тому, проте не змогли – дівчатам вдалося втекти, пише «Кремлівська табакерка» у Telegram, посилаючись на відомості, зокрема, джерел у ФСБ.

«... Підозрювані в загибелі 46 бійців чинили опір, затримати їх, на жаль, не вдалося... Диверсантки виявилися добре озброєними і (ми такого не очікували!) відмінно підготовлені. Плюс їх хтось міг попередити про наш візит. Щойно спецназівці приїхали на затримання, по них відкрили вогонь. З пістолетів та автоматичної зброї...», – розповіли нібито у російській спецслужбі.

На каналі також йдеться про те, що окупанти у відповідь встигли зробити лише кілька пострілів, а потім дівчата зникли на машині. Журналісти дізналися, що авто диверсантки кинули на околиці Ялти.

«Де диверсантки зараз, ми не знаємо. Внаслідок стрілянини загинули троє співробітників ФСБ. Ще двоє поранено, один із них тяжко. Можливо, поранено й одну зі злочинниць, але навряд чи це важке поранення (вона зникла з місця стрілянини самостійно). Розшук диверсанток продовжується», – додали джерела.