Чемпіон України з боксу Ельмір Набієв став амбасадором проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» на Миколаївщині

Коментарi:

Майстер спорту України міжнародного класу з боксу, бронзовий призер чемпіонату Європи 2022 року, чемпіон України 2023 року Ельмір Набієв став амбасадором проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» на Миколаївщині.

«Для мене це честь стати амбасадором Миколаївських спортивних шкільних ліг. Цей проєкт допоможе дітям стати сильнішими, активнішими та впевненішими. Я вірю, що ми переможемо», – зазначив у відеозверненні Ельмір Набієв.

«Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» – це змагання серед учнів України під гаслом «Пліч-о-пліч. Разом переможемо». Цього року проєкт реалізовуватимуть у 20 областях України, серед яких і Миколаївська область.

Команди змагатимуться у таких видах спорту: черлідинг, футзал, баскетбол, спортивне орієнтування, волейбол.

Проведення шкільних ліг дозволить збільшити чисельність учнів, які матимуть доступ до регулярних занять фізичною культурою та спортом, повідомляє Миколаївська обласна військова адміністрація

Приєднуйся до наймасштабніших учнівських змагань країни. Зареєструватися можна до 1 лютого 2024 року https://scl.gov.ua/

Зазначимо, що проєкт «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.