Дачнику з Варварівки загрожує довічне ув’язнення – миколаївська поліція завершила розслідування жорстокого вбивства

Коментарi:

Торік у Варварівці в дачному будинку чоловік виявив тіло колишньої дружини. Судово-медичний експерт виявив на її тілі ознаки насильницької смерті.

Згодом оперативники встановили, що до вбивства 45-річної жінки причетний її сусід. Поліцейські з’ясували, що того дня зловмисник разом з потерпілою вживали спиртні напої.

Він пояснив, що після випитого заснув. Коли прокинувся, подався додому. Але тут виявив, що з кишені зникло сім тисяч гривень. Запідозривши в крадіжці свою знайому, повернувся до її будинку і почав лупцювати її дерев'яними ніжками від стільця. Вона зізналася та повернула гроші. Але той, прив'язавши жінку до батареї, почав бити її молотком по голові. Так вона й померла. Чоловік викинув зброю злочину в кущі неподалік свого будинку, а свої речі склав у пакет і залишив у полі.

Зловмиснику слідчі повідомили про підозру за п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України «Умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю». І суд обрав йому запобіжний захід у вигляді арешту.

Нині працівники слідчого управління обласного главку поліції завершили досудове розслідування. Прокурори Миколаївської обласної прокуратури затвердили та скерували обвинувальний акт до суду. Зловмисникові загрожує до довічного ув’язнення, повідомили поліції Миколаївської області.