Вчорашня пожежа у ТРЦ Києва розпочалася через підпал, який влаштував 7-річний хлопчик

Коментарi:

Під час огляду місця події та вивчення записів відеоспостереження правоохоронці встановили, що винуватцем пожежі став 7-річний відвідувач парку розваг.

Поліція розпочала кримінальне розслідування щодо пожежі, яка виникла у парку розваг торговельно-розважального комплексу у Солом'янському районі Києва. За попередньою інформацією, пожежа виникла в ігровій кімнаті одного із торговельно-розважальних комплексів увечері 13 січня. Про це повідомила поліція Києва.

На місце події прибули поліцейські, рятувальники та медичний персонал. Евакуацію відвідувачів було проведено вчасно, і громадяни не отримали серйозних травм. Під час подальшого огляду місця події та вивчення записів відеоспостереження правоохоронці спільно зі службою безпеки ТРЦ "Космополіт" встановили, що пожежа сталася через навмисний підпал, який здійснив 7-річний хлопчик, який був відвідувачем парку розваг.

Батьки хлопчика разом із дитиною викликані до Солом'янського управління поліції для надання пояснень. Слідчі розслідують цей випадок як умисне знищення чи пошкодження майна за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України.