У Миколаєві впіймали молодого злодія-рецедивіста, який ночами обкрадав магазини

Коментарi:

Минулими днями до поліції надійшло кілька повідомлень від підприємців про крадіжки в магазинах, розташованих у різних мікрорайонах Миколаєва.

Потерпілі повідомляли про зникнення грошей, банківських карток, і навіть конструктивних частин касового обладнання. У зв'язку з цими фактами було розпочато кримінальні провадження.

Слідчі, проводячи досудове розслідування, вивчили записи з камер відеоспостереження системи "Безпечне місто". У результаті вони виявили, що до злочинів причетна лише одна людина. Зловмисника вдалося вирахувати та затримати.

Підозрюваним виявився 22-річний молодик, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку. Наразі йому пред'явлено звинувачення у скоєнні крадіжок в умовах військового стану в судах Херсона та Одеси.

Поліцейські заарештували підозрюваного згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу та суд вирішив відправити його під варту без права на заставу. Підозрюваному загрожує до восьми років ув'язнення.

Слідчі також перевіряють можливу причетність підозрюваного до інших аналогічних злочинів у Миколаєві. Досудове розслідування продовжується.