У Миколаєві на гарячому затримали двох наркозакладчиків

Коментарi:

Молодим хлопцям світить 10 років ув'язнення

За один день у Миколаєві затримали двох закладників наркотиків.

У ході оперативних заходів, проведених співробітниками управління боротьби з наркозлочинністю обласного главку поліції, було затримано 21-річного миколаївця. Молода людина сама зізналася в наявності наркотичних засобів, які він збирався рознести містом. При огляді у нього вилучили 20 пакунків із кристалічною та порошкоподібною речовиною білого кольору.

Внаслідок проведеного обшуку за місцем проживання цього хлопця правоохоронці вилучили ще близько 40 грамів кристалічної речовини, розфасований канабіс, пакети zip-lock та ваги. Експрес-тест підтвердив, що вилучені речовини містять наркотичні речовини.

Того ж дня співробітники поліції викрили ще одного розповсюджувача наркотиків, 25-річного чоловіка, у якого було виявлено 69 пакунків із психотропними речовинами.

Обом затриманим оголошено підозри за ч. 1 та 2 ст. 307 Кримінального кодексу України "Незаконне провадження, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів", з можливим покаранням до 8 і 10 років ув'язнення відповідно.

Продовжується розслідування, а поліція з'ясовує шляхи надходження наркотиків до міста.