Мотоштани Shima – коли безпека поєднується з комфортом

Коментарi:

Власники мотоциклів точно знають, що мотоекіпіровка, то не про красу та комфорт. Точніше, мотоамуніція, то не тільки про стильний вигляд та зручність. В першу чергу то про безпеку.

І всі виробники спеціальних предметів мотоамуніції в першу чергу звертають увагу на безпечність. Це має відношення і до матеріалів, які використовуються, і до фасонів.

мотоштани шима

Наприклад мотоштани Shimahttps://motostyle.ua/motoshtany_shima це якраз ідеальне поєднання витривалих матеріалів, які не бояться навіть зіткнення з дорожнім покриттям, продуманого фасону та стильного вигляду. В результаті ви почуваєтеся в безпеці та комфорті і круто виглядаєте. Оцінити запропоновані моделі дозволяють фото, розміщені на сайті інтернет магазину МотоСтиль. Детальні описи дають інформацію про матеріали, які використовуються та особливості кожної моделі. А якщо виникають питання – консультанти магазину завжди готові допомогти слушними порадами, які дозволять зробити на 100% вдале придбання.

Колекції для жінок та чоловіків на всі випадки

Мануфактура пропонує мотоштани з натуральної шкіри,деніму, різних видів текстилю. Чим вони відрізняються? Міцністю. До класики мотоциклетного жанру відносять мотоштани з натуральної шкіри. Це справді міцний матеріал, витривалий, та зносостійкий. Мотоштани зі шкіри здатні забезпечити комфорт у холодну пору. Щодо літа... тут можливі нюанси. Але для того щоб при високих температурах забезпечити відносний комфорт людині, мануфактура створює моделі з повітродувами (спеціальним вентиляційними елементами). Мотоштани з натуральної шкіри також оснащують додатковими вставками, які підвищують безпеку і пом’якшують силу удару, якщо відбувається падіння мотоцикліста і зіткнення з дорожнім покриттям.

Гарантувати такий захист як мотоштани з натуральної шкіри навряд чи можуть інші моделі. Хоча, мотоштани з деніму теж готові посперечатися за актуальність і популярність. Але виробник використовує не простий джинс, а матеріал з кевларовими волокнами. Саме завдяки цьому удосконаленню матеріал стає більш витривалим та міцним.

Мотоштани з інших текстильних матеріалів скоріше забезпечують комфорт ніж відповідають за безпеку. Тому експерти рекомендують купувати такі прості вироби лише у тому випадку, коли мова йде про катання на мотоциклі по місту на невеликій швидкості. Якщо ж планується далека подорож по трасі, то краще обрати мотоджинси або шкіряні мотоштани, які також незамінні, коли мова йде про катання по пересіченій місцевості зі складним рельєфом.

Цінова політика бренда дуже демократична. До речі, в колекціях виробника представлені мотоштани:

  • Для чоловіків;
  • Для жінок;
  • Для дітей.

Вони відрізняються і розмірами, і фасонами і кольорами. До речі, конструкція жіночих мотоштанів виконана з урахуванням особливостей жіночої анатомії. Отож навіть якщо за кермом мотоциклу панянка, комфорт їй гарантований.

shima motoshtani

Підібрати підходящу модель мотоштанів можна на сайті MotoStyle, де продукція Shima представлена дуже широко.