"Шахеди" атакують прифронтові території, що нетипово, – ОК "Південь"

Коментарi:

На Миколаївщині збито 8 дронів.

Під час сьогоднішньої атаки зусилля ворога були зосереджені на прифронтових територіях, що нетипово для використання таких снарядів, як "Шахеди", оскільки вони більш далекобійні.

"Ситуація залишається складною, і ворог продовжує свої атаки, зокрема, скориставшись деяким покращенням погодних умов, повернувся до системних атак у нічний час. І цієї ночі також працювали сили ППО, сили оборони. На Миколаївщині збито 8 дронів. Зусилля були зосереджені і на атаці прифронтових територій, що досить нетипово для використання таких снарядів, що баражують, як "шахеди". Вони більш далекобійної дії. Ворогу не дає спокою те, що Україна продовжує свою економічну діяльність", – зазначила керівник об'єднаного прес-центру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

Вона також повідомила, що Сили оборони продовжують контрбатарейну боротьбу та нарощують зусилля щодо вогневої поразки ворога.

"Мінус 45 окупантів у нашій зоні відповідальності, також чотири танки. Продовжуємо знищувати човни, на яких окупанти намагаються маневрувати між островами, облаштовуючи свої наглядові пункти, по яких ми також завдаємо ударів і наглядові пункти вибиваємо з островів", – повідомила спікер.