Знайомимося з українськими кавовими брендами

Коментарi:

Кава – це популярний у всьому світі напій. Він допомагає підбадьоритися після пробудження, отримати заряд енергії в середині робочого дня, створити атмосферу, що підходить для спілкування.

На українському ринку представлено різні бренди кавової продукції. Зерна обсмажують як за кордоном, так і в Україні. Серед вітчизняних брендів є кілька, які заслуговують на особливу увагу.

Madheads

Бренд заснований командою професіоналів, які прагнуть постійно покращувати власну майстерність. Компанія Madheads зробила з виробництва кави справжнє диво: фахівці обробляють дозрілі ягоди, обсмажують зерна, створюють чудові смакові профілі. Виробник випускає продукцію в дріп-пакетах, які дозволяють легко одержати чашку смачного напою без допоміжного оснащення.

Idealist Coffee Co

Почавши працювати у 2019 році, компанія змогла налагодити повний цикл виробництва напою. Бренд пропонує унікальні види кави, виготовленої з азіатської, африканської, латиноамериканської сировини. Для виробництва використовуються зерна арабіки, які проходять суворий відбір. За рахунок експериментів з обсмажування та методами обробки виробнику вдається випускати напій з різними смаковими якостями.

Funt Coffee

З першого дня роботи виробник прагнув до того, щоб робити по-справжньому якісну продукцію. Бренд намагається вийти за межі стереотипів. Наприклад, він почав випускати каву у пірамідках. Напій виробника має насичений післясмак, збалансовану кислотність, передбачає ноти смородини, шоколаду, карамелі, меду.

Chehovych

Бренд отримав визнання за рахунок органічного поєднання професійного підходу та любові до кави. Тандем ідеально доповнюється сучасним обладнанням для обсмажування зерен. Крім безпосередньо кави, виробник випускає:

  1. кавомолки;
  2. кавоварки;
  3. спінювачі молока.

Бренд вражає смаковими профілями. У його продукції можна відчути чорницю, ожину, чорну смородину, малину.

Buco

Компанія суворо дотримується європейських стандартів. Висока якість товару забезпечена:

  1. вирощуванням сировини на екологічних плантаціях;
  2. герметичною упаковкою;
  3. авторськими поєднаннями зерен.

Завдяки темній обсмажуванні напій Buco має густий смак і залишає шоколадний смак. У маркеті корисних штук МАУДАУ продукція компанії представлена у різній фасуванні, що дозволяє вибрати каву за своїм бюджетом.

Foundation

Це одеський виробник. Кава бренду часто бере участь в українських та міжнародних конкурсах, здобуває різні нагороди. Напої Foundation підходять для різних ситуацій, будь то ранній ранок, коли потрібно прокинутися, або дружня бесіда за чашкою ароматної кави. Представлені бренди популярні не лише за рахунок відмінної якості продукції, а й завдяки прагненню досконалості.