До збору коштів на ремонт знаменитої школи боксу в Миколаєві долучилися Володимир Зеленський, зірки спорту та естради

Коментарi:

Боксерську рукавичку з автографом Президента продадуть на благодійному аукціоні 20 січня.

Мета організаторів зібрати 5 мільйонів гривень.
20 січня вперше за п’ять із половиною років столичний Палац спорту прийме великий вечір боксу. У суботу в рамках великого івента, організованого промоутерською компанією Sparta Boxing Promotions, українець Арам Фаніян та мексиканець Франциско Меркадо проведуть бій за титул WBF у першій напівсередній вазі. Але крім спортивної складової у події буде й інший бік, навіть важливіший – соціальний.

Масштабний вечір боксу буде благодійним. Мета – 5 мільйонів гривень для відновлення спортивної школи Миколаєва. Вона була зруйнована російською армією під час масових обстрілів міста на початку повномасштабного вторгнення.
Головним лотом стане боксерська рукавичка із автографом Президента України Володимира Зеленського. Зібрані під час вечора боксу кошти також підуть на відбудову пошкодженої російською армією СДЮСШОР №2 у Миколаєві та допомогу Силам оборони.
Крім того, організатори проведуть благодійний аукціон, виручені кошти від якого підуть на потреби зведеного воєнізованого підрозділу патрульної поліції ім. Нестора Махна та Ударної роти БПАК «Бойові Хрущі». У рамках вечора боксу відбудуться виступи зіркових артистів: Козака Сіромахи, Світлани Тарабарової, Олени Омаргалієвої.
На підтримку івента та благодійного збору виступили відомі українські боксери.
«Спорт дав мені багато. Особливо той час, коли я займався боксом у дитячій спортивній школі Миколаєва. Наразі ця школа зруйнована ворожою російською ракетою. Ми проводимо збір коштів на відновлення школи та укриття. Прошу приєднатися всіх, хто має можливість», – з таким зверненням виступив один із найсильніших українських боксерів, уродженець Миколаєва Сергій Дерев’янченко.
Свого колегу підтримали і два екс-чемпіони світу – колишній володар титулу WBA Юрій Нужненко та Олександр Гвоздик, який володів поясом WBC.
Зазначимо, що на аукціон буде виставлено чимало лотів як на військову, так і боксерську тематику. Усі – унікальні. Серед них ексклюзивна боксерська прикраса з білого золота та діамантами, виготовлена відомим українським ювеліром В’ячеславом Бульковським.