Титул WBF Фаніян завоював у 7 раунді, а 5 мільйонів для Миколаївської СДЮШОР №2 зібрали за 10 хвилин – на Вечері боксу у Києві

Коментарi:

Сьогодні у Київському палаці спорту завершився вечір боксу, в якому проведено благодійний аукціон на підтримку Миколаївської СДЮШОР №2, яка постраждала від російських обстрілів.

Бізнесмен із Одеси придбав чотири лоти за 5 мільйонів гривень.

«Всі чотири лоти продано, всього за десять хвилин за 5 мільйонів гривень. Група компаній "ОНК" – розповіла депутат Миколаївської міськради, віце-президент Федерації боксу Миколаївської області Тетяна Домбровська.

Вона додала, що придбав усі чотири лоти бізнесмен із Одеси. Один із лотів – боксерські рукавички з автографом Президента України Володимира Зеленського.

Кошти від аукціону буде направлено на ремонт Миколаївської СДЮШОР №2, яка постраждала від російських обстрілів.

А родзинкою вечора боксу став бій українського екс-чемпіона IBO International українця Арама Фаніяна (24-2, 6 КО) та мексиканця Франциско Меркадо (8-4, 5 КО).

У цьому центральному поєдинку в рамках вечора боксу, організованого промоутерською компанією Sparta Boxing Promotions, українець у сьомому раунді ноукааутував суперника. І таким чином він завоював вакантний титул WBF у першій напівсередній вазі.