Кремлівська пропагандистка визнала, що РФ повернула Донецьк у 80-ті

Коментарi:

Кремлівська пропагандистка Євгенія Мартинова зізналася, що український Донецьк під російською окупацією відкотився у своєму розвитку на 40 років тому.

Електрика та вода у місті – рідкість. Проблеми також з мобільним зв'язком та фінансовими послугами.

Відверто про біди, які РФ принесла Донецьку, пропагандистка написала на своєму каналі в Telegram 23 січня.

Мартинова запевняє, що приблизно половина Донецька зараз сидить без світла. Окупаційна «влада» нічого не пояснює мешканцям. Однак по місту ходять наполегливі чутки про підстанцію, що згоріла, на відновлення якої потрібно не менше 10 днів. Люди в невіданні та розпачі.

«Банкомати не працюють. Більшість заправок закриті, і на околиці вдається сьорбнути трохи дизеля з колонки, що викликає в пам'яті 80-ті ... У лікарні на іншому кінці міста теж відключили світло, і лікар намагається провести маніпуляції в холоді і сутінках, жартуючи, що «як на полі бою» ... Додзвонитися комусь майже неможливо, мобільний Інтернет пропадає навіть у центрі: вишки знеструмлені... Сусіди губляться у здогадах, як жити далі», – пише пропагандистка.

Вона запевняє, що найгірша справа з приватним сектором, який окупанти просто кинули на свавілля долі в розпал морозів.

"Ймовірно, припускають, що ми можемо сходити в тайгу за дровами", – написала обурена любителька "російського світу".

Вона запевняє, що це вже третій тотальний блекаут у Донецьку за останні кілька місяців. Комунальна сфера у місті за російської окупації майже повністю зруйнована.