67-річний пенсіонер побив охоронця «Миколаївелектротрансу» у точці видачі води

Коментарi:

Встановлено чоловіка, який побив співробітника охорони "Миколаївелектротрансу" біля пункту видачі води. Нині із фігурантом працюють слідчі.

Інцидент кваліфікували за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України, тобто як умисне легке тілесне ушкодження.

Нагадаємо, що 25 січня на офіційних платформах міськради та "Миколаївелектротрансу" з'явилася інформація про напад на охоронця підприємства біля точки видачі води на кінцевій зупинці тролейбусів "Північний".

Постраждалий співробітник зняв побої в ЛШМД, а мер Олександр Сенкевич повідомив, що медики діагностували у 54-річного чоловіка струс головного мозку. Підприємство, у свою чергу, заявило про готовність виплатити всі необхідні кошти та забезпечити допомогу у лікуванні.

За фактом інциденту було подано заяву до поліції. У ході слідчих дій встановлено особу нападника – 67-річного місцевого жителя.

Про причини конфлікту офіційної інформації не надано.

Проте прес-служба "Миколаївелектротрансу" наголосила, що городяни висувають претензії до роботи точок видачі води, хоча це не профільний обов'язок підприємства, а добровільна допомога людям.