Команда миколаївського боксера-професіонала Дерев'янченко веде переговори про бій-реванш із непереможним Мунгією

Коментарi:

Їхній перший поєдинок був рівним, і експерти назвали його найкращим боєм 2023 року.

Наприкінці тижня мексиканський суперсередньоваговик Хайме Мунгіа (42-0, 33 КО) побореться британцем Джоном Райдером і цим може здобути бій з абсолютним чемпіоном дивізіону співвітчизником Канело Альваресом (60-2-2, 39 КО).

Але якщо Альварес вибере іншого суперника, одним із найцікавіших варіантів для Мунгії стане проведення реваншу з миколаївцем Сергієм Дерев'янченком (14-5, 10 КО).

Їхній перший поєдинок був рівним, і експертами названо найкращим боєм 2023 року.


Менеджер Сергія Дерев'янченка (14-5, 10 КО) Кіт Конноллі підтвердив, що українець хоче провести реванш із Хайме Мунгією (42-0, 33 KO).

«У нас були попередні розмови про бій. Його команда пішла в іншому напрямку, і він поб'ється з Джоном Райдером. Ми говорили про те, що якщо двобій Мунгії з Канело зірветься, то ми можемо влаштувати цьогорічний реванш. Усі визнали поєдинок Сергія з Мунгією «Боїм року». Це реванш, який не можна упустити. Я не знаю нікого, хто б не хотів побачити їхній реванш. Зрозуміло, що якщо Мунгія отримає бій із Канело у травні, то він йтиме в цьому напрямку. Але якщо цей поєдинок не матеріалізується, то я думаю, що він без роздумів влаштує реванш із Сергієм».

Нагадаємо, що у червні Дерев'янченко програв Мунгії одноголосним рішенням суддів. Місяць тому Сергій через травму скасував поєдинок, який мав відбутися у Лас-Вегасі.