Сьогодні на фронті сталося 64 бойових зіткнення, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація на вечір 27 січня.

Триває 703 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації.

Протягом доби відбулось 64 бойових зіткнення. Ворог завдав ракетний удар, здійснив 35 обстрілів із РСЗВ.

На Куп’янському напрямку нашими захисниками відбито 5 атак в районах населених пунктів Синьківка Харківської області та Стельмахівка Луганської області, де ворог намагався прорвати оборону наших військ.

На Лиманському напрямку нашими захисниками відбито 11 атак в районах населених пунктів Терни, Ямполівка, Торське Донецької області та Білогорівка Луганської області, де ворог намагався прорвати оборону наших військ.

Силами оборони відбито 6 атак в районах Іванівського і Кліщіївки, де ворог безуспішно намагався покращити тактичне положення.

Нашими захисниками відбито 8 атак в районах населених пунктів Степове, Авдіївка та ще 12 атак в районах Тоненького, Первомайського.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Георгіївки та Новомихайлівки, де ворог 10 разів безуспішно намагався покращити тактичне положення.

На Шахтарському напрямку нашими захисниками відбито 3 атаки в районах південніше Золотої Ниви та західніше Старомайорського.

На Запорізькому напрямку нашими захисниками відбито атаку ворога в районі західніше Вербового.

На Херсонському напрямку обстріляно Берислав, Антонівку, Дніпровське, Херсон, а також Очаків Миколаївської області.

Ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом доби противник здійснив безуспішну спробу штурму позицій наших військ.

Впродовж доби авіація Сил оборони завдала удару по 4 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки. Підрозділами ракетних військ завдано ударів по артилерійському засобу та двох складах боєприпасів.