Найкращі мобільні телефони бюджетного класу 2024 року

Коментарi:

Український ринок переповнений моделями мобільних телефонів, але складно розібратися, який з них підходить вам найбільше. Якщо шукаєте потужний недорогий смартфон, скористайтесь рейтингом інтернет-магазину bloknotik.od.ua. Ця інформація допоможе вам вибрати найкращий сенсорний телефон.

Які моделі заслуговують на увагу?

На думку експертів особливої уваги, заслуговують кілька моделей популярних у покупців телефонів смартфонів:

  1. Xiaomi Redmi 12C порадує власників привабливим дизайном, 6,5 дюймовим дисплеєм з чудовою кольоропередачею та дивовижною деталізацією, потужним восьми ядерним процесором, камерою 48 Мп з гарною роздільною здатністю та якісною картинкою. Це пристрій з 4 ГБ оперативної пам'яті та вбудованим сховищем файлів на 64 ГБ забезпечить стабільний зв'язок, перегляд фільмів, серфінг в інтернеті та ігри. Акумулятор ємністю 5000 мА год з функцією швидкого заряджання гарантує безперебійну роботу апарату протягом усього дня. Xiaomi Redmi 12C ідеальний варіант для тих, хто шукає можливість недорого купити смартфон в Одесі.
    65b77fc4f3903.webp
  2. Samsung Galaxy A04s — бюджетний смартфон з високою продуктивністю, двома камерами фронтальної – 5 МП та основний – 13 МП – привабливий варіант для покупців з обмеженим бюджетом. Дисплей 6,5 дюймів забезпечує відмінну різкість зображення та кольору. Ви зможете насолоджуватися іграми, дивитися фільми та знайомитися з контентом на сайтах. Потужний багатозадачний процесор Octa-core миттєво завантажує програми. Об'єм оперативної пам'яті 3ГБ RAM і сховище на 32ГБ. Батарея ємністю 5,000 мА ч. Samsung Galaxy A04s чудовий апарат для повсякденного використання.
    65b7801af3b4b.webp
  3. HONOR X7a має великий екран і відмінну якість фото та відео зйомки — це чудовий помічник любителів селфі. Для комфортної роботи з програмами апарат оснащений достатнім обсягом оперативної пам'яті та потужним процесором. Ви зможете без найменшої затримки переглядати відео, запускати ігри та виконувати інші завдання.
    65b7807020d26.webp
  4. Realme C33 відмінно підходить для активних користувачів. Він добре тримає заряд завдяки акумулятору ємністю 5000 мА ч. Крім того оснащений потужним процесором MediaTek Helio G35 з високою продуктивністю, має яскравий дисплей 6,5-дюймів, 4 ГБ оперативної пам'яті. Має великий обсяг вбудованого сховища даних 64 ГБ, який можна легко розширити за рахунок встановлення карти пам'яті. Смартфон realme C33 забезпечить роботу додатків, впорається з кількома завданнями одночасно, має потрійну задню камеру з основним об'єктивом 13 МП, об'єктивом глибини та макрооб'єктивом. Відмінні знімки виходять вдень та в нічний час. Можна якісно знімати дрібні предмети та експериментувати з розмиттям фону.
    65b780db121fa.webp

Ціни на бюджетні смартфони в Україні доступні для більшості покупців. У продажу представлено безліч моделей на будь-який смак та гаманець. Ви зможете вибрати найбільш підходящий для вас варіант наприклад тут – https://bloknotik.od.ua/smartfonu/.