На Миколаївщині затримали ще одного зрадника, який сумував за СРСР

Коментарi:

Чоловік відкрито підтримував путіна та кадирова, захоплювався так званими «героями»-окупантами.

Служба безпеки затримала ще одного прокремлівського агітатора. За даними слідства, ним виявився 53-річний мешканець Первомайська.

Чоловік позиціонував себе прихильником так званого «народовладдя» та людиною, яка втратила громадянство через розпад радянського союзу. Свої прокремлівські погляди та схвальні коментарі щодо військових злочинів росії в Україні він публікував у соцмережі «Однокласники». Постила символіку «сво», антисемітські та антиукраїнські заклики.

Фігурант відкрито підтримував путіна та кадирова, захоплювався так званими «героями»-окупантами, які нібито протистоять «українським націоналістам». Крім того, агітатор розміщував матеріали, в яких Україна представлена як нацистська та «жидобандерівська» держава.

Проведена спецслужбою експертиза підтвердила протиправний характер цих матеріалів. На підставі зібраних доказів слідчі СБУ повідомили зловмисника про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: ч.1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність та недоторканність України); ч.2 та ч.3 ст.436-2 (виправдання, визнання правомірної, заперечення збройної агресії РФ проти України, глорифікація її учасників).

Заходи щодо викриття ворожого пропагандиста проводили співробітники СБУ у Миколаївській області разом із слідчими Первомайського відділу поліції за процесуального керівництва Першотравневої окружної прокуратури.