На Миколаївщині почали встановлювати модульні поліцейські станції

Коментарi:

Команда Гуманітарного штабу "Центру підтримки бізнесу та економічного розвитку" продовжує відпрацьовувати програми швидкого відновлення громад Миколаївщини.

Ключові потреби – модульні будинки для сімей у постраждалих територіальних громадах та базові потреби безпеки. Наявність поліцейської дільниці у територіальній громаді – це запорука безпеки.

Для того, щоб швидко вирішувати ці питання разом із миколаївськими підприємцями, розроблено концепцію нової модульної поліцейської дільниці.

Як повідомив голова наглядової ради в мережі Центрів інформаційної підтримки бізнесу Артем Ващиленко, перша з таких ділянок незабаром буде встановлена в одній із ОТГ Миколаївської області.

Нова поліцейська станція матиме два кабінети, санвузол та зону для очікування відвідувачів. Модульна конструкція утеплена, всередині вже проведено необхідні комунікації – електро- та водопостачання. Також ділянка обладнана системою рекуперації.

«Саме у Миколаївській області є можливість виготовляти такі конструкції. Розуміємо, що це нові робочі місця та підтримка бізнесу, а також можливість виготовляти модульні конструкції для потреб усієї України», – зазначив Артем Ващиленко.