Сьогодні на Лівобережжі відбито чотири штурми ворога, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація на вечір 3 лютого.

Добігає до кінця 710 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації.

Сьогодні відбулось 45 бойових зіткнень. Ворог завдав 54 авіаційних удари та здійснив 33 обстріли з РСЗВ.

На Куп’янському напрямку відбито дві атаки ворога в районах Синьківки та Іванівки, де ворог безуспішно намагався прорвати оборону наших військ.

На Лиманському напрямку нашими захисниками відбито 5 атак в районах Серебрянського лісництва Луганської області, Тернів та Ямполівки Донецької області, де ворог за підтримки авіації намагався прорвати оборону наших військ.

На Бахмутському напрямку Силами оборони відбито 3 атаки противника в районі населених пунктів Богданівка та Кліщіївка, де ворог безуспішно намагався покращити тактичне положення.

Нашими захисниками відбито 20 атак в районі населеного пункту Авдіївка та ще три атаки в районі Первомайського, де ворог за підтримки авіації намагався прорвати оборону наших військ.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки та Новомихайлівки, де ворог за підтримки авіації 6 разів безуспішно намагався покращити тактичне положення.

На Шахтарському напрямку оборони відбито 2 атаки противника в районі південніше Золотої Ниви.

На Запорізькому напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Сьогодня здійснено 4 безуспішних спроби штурму позицій наших військ. Також противник здійснив обстріли з реактивних систем залпового вогню в районах населених пунктів Іванівка, Кринки, Інженерне.

Авіація Сил оборони завдала ударів по 12 районах зосередження особового складу противника.

Підрозділами ракетних військ завдано ударів по району зосередження особового складу та артилерійському засобу противника.