Сьогодні на фронті відбулося 59 бойових зіткнень, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація на вечір 4 лютого.

Триває 711 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

Сьогодні відбулося 59 бойових зіткнень. Ворог завдав 32 авіаційних удари та здійснив 37 обстрілів із РСЗВ.

На Куп’янському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів, але завдав авіаційних ударів в районах Синьківки, Петропавлівки, Кучерівки, Іванівки, Кислівки, Котлярівки, Крохмального та Піщаного Харківської області.

На Лиманському напрямку нашими захисниками відбито три атаки біля Тернів, де ворог намагався прорвати оборону наших військ.

На Бахмутському напрямку відбито три атаки неподалік Богданівки та Кліщіївки, де ворог безуспішно намагався покращити тактичне положення.

На Авдіївському напрямку відбито 21 атаку в районах Новобахмутівки, Степового, Авдіївки та ще 10 атак біля Тоненького, Сєверного, Первомайського, Невельського Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога поблизу Георгіївки та Новомихайлівки. Тут окупанти, за підтримки авіації, 5 разів безуспішно намагалися покращити тактичне положення.

На Запорізькому напрямку Силами оборони відбито дві атаки північніше Приютного та Роботиного, де ворог безуспішно намагався прорвати оборону наших військ.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Здійснено дві безуспішні спроби штурму позицій українських військ. Під артилерійським та мінометним вогнем перебували Херсон Токарівка, Дар’ївка, Дніпровське. Також противник обстріляв з РСЗВ Тягинку, Іванівку, Кринки

Впродовж дня авіація Сил оборони завдала ударів по 5 районах зосередження особового складу противника.