На Миколаївщині жінка збувала наркотики – вона може сісти на десять років

Коментарi:

Суд обрав підозрюваній запобіжний захід.

43-річна мешканка Первомайська збувала наркотичні засоби, отримувала за один грам речовини 800 гривень на банківську картку чи готівкою.

Слідчі разом із оперуповноваженими районного відділу поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури задокументували протиправну діяльність

У жінки знайшли zip-пакети з кристалічною речовиною білого кольору, електронні ваги, 12200 гривень та 100 доларів. Під час експрес-тесту криміналісти встановили, що вилучена порошкоподібна речовина у пакетиках є нарковмісною. У помешканні фігурантки виявили і вилучили пристрій для вживання наркотичних засобів, електронні ваги та зіп-пакети.

Усе вилучене направили на експертизу, а зловмисницю затримали.

Нині за процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури слідчі поліції повідомили затриманій про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут особливо небезпечних наркотичних засобів або психотропних речовин у великих розмірах».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, повідомили в поліції Миколаївської області.