Головком Сирський та міністр Умеров їздили під Авдіївку: ухвалено рішення про посилення

Коментарi:

Головком зазначив, що Україна вживає всіх можливих заходів для мінімізації наших втрат та збереження життя наших воїнів.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський разом із міністром оборони Рустемом Умеровим здійснили поїздку до військових частин та підрозділів, які тримають оборону на Авдіївському та Куп'янському напрямках.

"Оперативна обстановка надзвичайно складна і напружена. Російські окупанти продовжують нарощувати свої зусилля і мають чисельну перевагу в особовому складі. Не зважають на втрати і продовжують застосовувати тактику "м'ясних штурмів", – написав головком.

За його словами, лише минулої доби на Авдіївському напрямку українські воїни відбили 29 атак російських окупантів. Ворог також активно застосовує авіацію, завдає поразки керованими авіаційними бомбами.

Міністр оборони та головком на місцях заслухали командирів бригад, тактичних груп та угруповань, які ведуть оборонні дії. Проаналізували наявні ресурси та потреби українських військ.

"За результатами роботи ухвалили низку важливих рішень, спрямованих на посилення бойових можливостей наших військових частин та запобігання діям ворога. Ми робимо все можливе, щоб не допустити просування ворога вглиб нашої території та утримати займані позиції. Незважаючи на складну обстановку Сили оборони України завдають ворогові значні втрати", – зазначив Сирський.