У Миколаївські області хотіли зареєструвати «фіат» і «фольксваген», які розшукують в Одесі

Коментарi:

На Миколаївщині знайдено два автомобілі, що розшукуються виконавчою службою Одеської області.

Так, до сервісного центру МВС Миколаєва звернувся містянин задля отримання послуги з перереєстрації Volkswagen Golf. Але «ГАРПУН» зупинив дії адміністратора, тому що з серпня минулого року автівка перебуває в розшуку. Ініціатор розшуку – підрозділ мін'юсту Одеси.

Наступного разу аналогічний випадок трапився у наших колег з Вознесенська. Теж було припинено надання послуги з перереєстрації Fiat Doblo, бо розшукується Одеським підрозділом юстиції, повідомляють в сервісних центрах Миколаївської області.

Застерігаємо: на транспортний засіб може бути накладено обтяження, авто – під арештом, або власник транспортного засобу зазначений боржником у державних реєстрах, а ще може бути «перебитий» номер двигуна чи кузова, або відбулося викрадення. Такі автівки є «проблемними», бо замість омріяного придбання майбутній власник отримує лише неприємності.

Тож вкотре нагадуємо: запорука абсолютного спокою та впевненості в законності придбання транспортного засобу – оформлення договору купівлі-продажу в сервісних центрах МВС.