Разом із «Цезарем Куніковим» на дно пішли пампушки Кім Чен Ина

Коментарi:

Вантаж йшов у супроводі трьох північнокорейських військових.

На великому десантному кораблі «Цезар Куніков», який днями потопили українці, був великий військовий вантаж.
Там була велика партія артилерійських боєприпасів із КНДР.
Такою інформацією поділився російський Telegram-канал Кремлівська табакерка, посилаючись на свої джерела в Чорноморському флоті рф.
"На борту корабля знаходився серйозний вантаж північнокорейського озброєння: кілька десятків балістичних ракет і більше тисячі артилерійських снарядів", – розповіло джерело.

Він запевняє, що вантаж йшов у супроводі трьох північнокорейських військових, які не врятувалися.
«За словами іншого (джерела – ред.), загибель північнокорейських військових, яким була гарантована повна безпека, серйозно розлютила путіна. Він зараз дуже не хоче псувати стосунки із КНДР», – написав канал.


На борту, за його даними, крім снарядів, знаходилися танки та військовослужбовці. Цей інцидент, як повідомляється, «поховав» кар'єру командувача Чорноморського флоту рф Віктора Соколова.
Офіційно це поки що не підтверджено, проте Z-канали масово пишуть про його відставку з поста. Також не виключено арешт адмірала.
, 14 лютого надводні дронів України Magura V5, начинених вибухівкою, атакували «Цезаря Кунікова» неподалік берегів Алупки (окупований Крим). Військовий корабель був потоплений.