Майбутні водії можуть вибрати авто, на якому складатимуть іспит у Миколаївській області

Коментарi:

Однією з популярних послуг сервісних центрів МВС є видача посвідчень водія вперше.

Відтак, лише за півтора місяця цього року було проведено понад 77 тисяч практичних іспитів.

Для перевірки практичних навичків водіння можливо обрати транспортний засіб сервісного центру МВС або орендувати в автошколі. Саме тому, для зручності майбутніх водіїв, на офіційному веб-сайті Головного сервісного центру МВС опубліковано повну інформацію про всі наявні автомобілі для складання практичних іспитів.

«Тож, майбутні водії вже зараз можуть у вільному доступі ознайомитись із переліком, в якому зазначено інформацію про марку автомобіля, рік випуску та тип коробки передач та в якому сервісному центрі МВС він знаходиться. Сервісні центри МВС Миколаївщини сьогодні налічують 8 автівок для складання практичних іспитів на категорію «В»», – додав заступник начальника Регіонального сервісного центру МВС в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Геннадій Погорєлов.

Інформація про наявні транспортні засоби розміщена в розділі «Послуги» – посвідчення водія.

Нагадаємо, що з 12 грудня 2023 у зв’язку з об’єднанням регіональних сервісних центрів ГСЦ МВС Одеської, Миколаївської та Херсонської областей в один структурний підрозділ, забезпечено роботу наших осередків у форматі екзаменаційних хабів. Так, в Миколаївській області на сьогодні працюють три таких сервісних центрів МВС із екзаменацією:

  • №4841, м. Миколаїв, провулок Транспортний, 1А/1;
  • №4844, м. Вознесенськ, вул. Молодогвардійська, 45;
  • №4845, м. Новий Буг, площа Свободи, 1

Інші сервісні центри МВС нашої області продовжують надавати всі види послуг сервісних центрів МВС, окрім приймання теоретичних та практичних іспитів.

Нагадуємо, що кандидатам у водії ще зручніше записуватись на екзаменацію. Нещодавно у Telegram запустили чат-бот – ТалонБот, який знаходить вільні талони на складання практичного іспиту у будь-якому сервісному центрі МВС. Цей функціонал зручний у користуванні. Для цього необхідно увійти в телеграм-бот, авторизуватись та заповнити необхідні поля.

Реєстрація для отримання послуг з екзаменації доступна через функціонал Е-запис онлайн. А термін запису на практичні іспити збільшено до 3 тижнів, тобто 21 день.

Сервісні центри МВС не втомлюються вдосконалювати та покращувати державні послуги, аби кожен отримував якісний сервіс.

Сервісні центри МВС Миколаївщини