У Миколаєві дачник вбив кувалдою свою приятельку

Коментарi:

У серпні 2023-го 68-річний містянин з пляшку горілки та закускою прийшов до своєї 45-річної знайомої, яка мешкала в одному з садових товариств Миколаєва.

Вони випили, а потім з його кишені щезли 7 000 гривень. Він запідозрив у крадіжці приятельку, хоча вона свою причетність заперечувала. Сталася сварка.

Чоловік кулаком та дерев’яною ніжкою від стільця наніс жінці кілька ударів. Потім зв’язав її та прив’язав до батареї опалення в кімнату. продовжив лупцювати двома ніжками від стільця, які утримував в обох руках.

Згодом чоловік пішов до свого місця мешкання, щоб взяти там кувалду та скотч. Повернувся своєї жертви, заклеїв їй рот та наніс кілька ударів кувалдою по голову. Внаслідок отриманих травм жінка померла. Згодом підозрюваного затримали.

У суді розпочато розгляд обвинувального акту щодо 68-річного місцевого мешканця з правовою кваліфікацією за п.4 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю).

Сестра вбитої, яку було визнано потерпілою, оголосила цивільний позов, де просила стягнути з обвинуваченого близько 22 тисяч гривень в рахунок відшкодування матеріальної шкоди і 50 тисяч гривень – моральної.

Обвинувачений свою провину та цивільний позов визнав в повному обсязі. Також судом вирішено питання про порядок та обсяг дослідження доказів по справі, зокрема, письмові докази, після чого буде допитано обвинуваченого та потерпілу. на засіданні оголошено перерву повідомляє пресслужба Центрального районного суду Миколаєва.