У Повітряних силах оцінили ймовірність масованого обстрілу Росією на 24 лютого

Коментарi:

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат наголосив що прив'язка до дати, зокрема до другої різниці російського повномасштабного вторгнення в Україну 24 лютого, для здійснення ворогом масованої атаки можлива, проте напоготові треба бути щодня.

Читайте нас в Telegram: только важные новости

Про це він сказав в етері телемарафону.

"Очікувати від Росії якоїсь гидоти треба завжди, тому що це країна, яка намагається нас знищити, просто фізично знищити Україну. Тому, можливо, і буде якась прив'язка до дат, а можливо і не буде. Тут треба щодня бути напоготові. Я хочу ще раз усім нагадати як було торік – була перша річниця, всі чекали і 23 лютого, коли в них "День защитника отечества", і 24-го. Тоді не було обстрілів ні 23-го, ні 24-го", – сказав він.

Речник Повітряних сил нагадав, що тоді наступний масований обстріл, який держава-агресорка Російська Федерація здійснила, був 9 березня.

"Аж на цей час було відтягнуто чергову масовану атаку. Тому розслаблятися не потрібно, протиповітряна оборона завжди в готовності, Повітряні сили, Сили оборони теж в готовності, до відбиття повітряного нападу противника", – додав Ігнат.