Сьогодні на Лівобережжі ворог двічі штурмував позиції наших військ, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація на вечір 24 лютого.

Триває 731 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації.Протягом доби відбулось 69 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 7 ракетних та 54 авіаційних ударів, здійснив 77 обстрілів із РСЗВ.

На Куп’янському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів. На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито атаку в районі Тернів Донецької області, де ворог, намагався прорвати оборону наших військ. На Бахмутському напрямку, силами оборони відбито 11 атак в районах Іванівського, Кліщіївки, Андріївки Донецької області, де ворог намагався покращити своє тактичне положення. На Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито 11 атак в районах населених пунктів Ласточкине, Сєверне, Первомайське та Невельське.

На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати ворога в районі Новомихайлівки, де ворог, 23 рази намагався прорвати оборону наших військ. Під артилерійським та мінометним вогнем окупантів опинились такі населені пункти Донецької області, як Красногорівка, Новомихайлівка, Парасковіївка, Костянтинівка. На Новопавлівському напрямку нашими воїнами відбито атаку в районі південніше Золотої Ниви. На Запорізькому напрямку силами оборони відбито 4 атаки в районі Роботиного.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Сьогодні здійснено дві спроби штурму позицій наших військ. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько десяти населених пунктів, серед них Очаків Миколаївської області. Протягом доби авіація сил оборони завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу противника.