На «день захисника отєчества» найманці ПВК «Ведмідь» у кафе кийками били кримчан. Відео

Коментарi:

Найманці ПВК «Ведмідь» побили кийками у Криму місцевих жителів. Так російські загарбники відсвяткували «день захисника вітчизни» окупованому Кримом.

23 лютого у селищі Чорноморське найманці ПВК «Ведмідь» (81 бригада) у кафе «Фортеця» напилися, чіплялися до дівчат. Потім вони відкрили стрілянину з автоматів і жорстоко побили цивільних. У жорстокій бійці постраждали кілька жінок і чоловіків. Один із них у тяжкому стані.

Двоє чоловіків, які били відвідувачів, виявилися військовими на посаді. Вони випивали та відзначали 23 лютого у кафе. Вони конфліктували з людьми у кафе, їм щось не сподобалося, і вони викликали підкріплення із підрозділу «Ведмеді». Озброєні люди у масках увірвалися на балкончик закладу, де люди спілкувалися та курили, та почали їх бити. Причому конфлікт у них виник не з людьми на балконі. Мого хлопця посадили на стілець і почали жорстоко бити кийками. Також дісталося його братові, який намагався за нього заступитися, та друзям.

"Коли ми намагалися з'ясувати імена цих людей, повідомили, що справу намагатимуться зам'яти. Це повідомили люди, які стосуються військових, скажімо так. Вже завтра ми їдемо до військової прокуратури подавати заяву», – розповіла одна із постраждалих.