Тортури, катування, знущання у Снігурівці – ідентифіковано садиста з Челябінська на кличку «Сибір»

Коментарi:

Капітан зс рф за кличкою «Сібірь», перебуваючи в тимчасово зайнятій Снігурівці віддав злочинні накази підлеглим військовослужбовцям щодо незаконного утримання та катування чотирьох місцевих мешканців, серед яких молода жінка.

Ув’язнених по одному заводили до різних кімнат будинку та в гараж, де знущались, били, катували та імітували постріли біля голови, погрожували вбивством та застосовували психологічний тиск. Вони хотіли отримати інформацію про місця розташування військовослужбовців ЗСУ, територіальної оборони, а також схиляли їх до співпраці.

За процесуального керівництва прокурорів Миколаївської обласної прокуратури ідентифіковано та заочно повідомлено цьому негіднику про підозру за фактами порушення законів і звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Спеціальне досудове розслідування злочинів цього «Сібіря», який є командир 2 групи спеціального призначення 23 загону спеціального призначення «оберег» (вч 6830, Челябінськ) Уральського округу військ національної гвардії рф веде поліція Миколаївській області.