Українські військові зняли над лінією фронту НЛО (відео)

Коментарi:

Українські військові зняли "абсолютно безшумний НЛО у формі диска", який завис над лінією фронту.

Про це пише Daily Mail та публікує відео.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі новини

Об'єкт помітили за допомогою дрону Mavic бійці 406-го ОАБр цього місяця. Їхній дрон знаходився при цьому на висоті понад 150 метрів над рівнем моря.

"Що вони можуть пустити за нами? Охренеть". "Що це за херня така?" "НЛО". "За будь-яким", – обговорюють військові за кадром і міркують, чи потрібно атакувати цей об'єкт.

Розрахунки Daily Mail говорять, що об'єкт може бути за розмірами як великий корабель і знаходиться на відстані понад 50 км. Тепловізор показав, що НЛО був теплішим за оточення, але техніка видала червоне "повідомлення про помилку", що не дозволяє зрозуміти про НЛО більше.

Зазначається, що цей літаючий об'єкт має "вражаючу подібність" з тонким циліндричним об'єктом, поміченим над Іраком у травні 2022 року інфрачервоною "тепловою" камерою дрону Reaper ВПС США.

Експерти вважають, що це може бути й випадок феномена міражу, відомого як "Фата Моргана". Цей міраж виникає, коли верхній шар теплого повітря та нижній шар холодного повітря створюють "атмосферний канал", який заломлює або викривляє світло, створюючи відображення у повітрі.