Розвідка знає осіб, яких рф може залучити до масштабної інформаційної операції проти України

Коментарi:

Є і прізвище з тих людей, які зараз перебувають на території України як об'єкти впливу.

Представник Головного управління розвідки міноборони Андрій Юсов назвав кілька прізвищ людей, яких рф може залучити до інформаційної операції з дестабілізації ситуації всередині України під кодовою назвою "Майдан-3".

У списку є перший заступник керівника адміністрації президента рф Сергій Кирієнко та колишній помічник очільника Кремля Владислав Сурков.

"Зрозуміло, що всі колаборанти-зрадники, яких прихистила наразі Московія, будуть так чи інакше до цього залучені. На жаль, є і прізвище з тих людей, які зараз перебувають на території України як об'єкти впливу. Це не означає, що вони вже дали згоду. Ця інформація перевіряється й уточнюється", — зазначив представник ГУР.

Речник додав, що контррозвідувальні заходи в Україні тривають постійно і не зупиняються, СБУ та в цілому сектор безпеки й оборони над цим працюють.

Раніше у Комітеті з питань розвідки при Президентові України попередили, що рф на березень-травень готує кульмінацію інформаційної операції з дестабілізації ситуації всередині української держави. А Володимир Зеленський розповів, що рф прагне посіяти розкол в українському суспільстві, створюючи "хаос".