Сервісні центри МВС Миколаївщини допомагають водіям з інвалідністю

Коментарi:

Сьогодні сервісний центр МВС Миколаєва відвідав містянин пан Олександр. Історія цього хлопця — це про наполегливість та жагу до повноцінного, насиченого подіями життям.

Багато років тому, працюючи на одному із найпотужніших підприємств міста, отримав виробничу травму. Як наслідок – людина з інвалідністю. Проте він ніколи не втрачав віри, мріяв кермувати автівкою та впевнено рухався до своєї мети. А новесеньке посвідчення у його руках — тому підтвердження.

«Планував їхати до Одеси на практичний іспит, бо знав що автівка з ручним керуванням там є. Довго вагався, бо досить витратно та й логістично важко подолати шлях. Друзі порадили звернутися до сервісного центру Миколаєва. Вирішив спробувати. Прийшов зранку, взяв талон на послугу, склав успішно практичний іспит на автівці з ручним керуванням, та й отримав посвідчення водія. У мене сьогодні сталося саме так, хоча багато хто казав, що це сім кругів пекла. Дуже задоволений. Тож раджу іншим – не вірте, пробуйте самі. Зламуйте стереотипи. Окрема подяка за автівку. Новесенька. Плавна в ході та проста у керуванні», — поділився своїми враженнями Олександр.
Усі ми різні. Та наш світ має стати таким, у якому те, що відрізняє нас, не розділяє нас. Відмінності не повинні мати значення. Усі ми повинні бути рівними серед рівних. Бо суспільство без барʼєрів — це суспільство, яке не має меж, – нагадують Сервісні центри Миколаївщини.