В рейтингу спортивних шкіл України Миколаївська СДЮСШОР з фехтування на шостій позиції

Коментарi:

Міністерство молоді та спорту України затвердило рейтинг закладів фізичної культури і спорту з олімпійських та неолімпійських видів спорту за 2023 рік.

Серед СДЮСШОР країни на 6-му місці Миколаївська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з фехтування. На 11-й позиції – Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з велоспорту.

40-у позицію в списку займає Миколаївська СДЮСШОР із легкої атлетики, 60-е Миколаївська СДЮСШОР з вітрильного спорту «Обласний яхт-клуб», 67-е Миколаївська СДЮСШОР з веслувальних видів спорту, 84-е – Миколаївська СДЮСШОР №4, 96-е – Миколаївська СДЮСШОР №6.
На превеликий жаль, останні 101-104-і місця в списку ділить СДЮСШОР «Миколаїв» з футболу.

Серед 33 шкіл вищої спортивної майстерності країни Миколаївська (міська) ШВСМ посідає 24 місце, а Миколаївська обласна ШВСМ – 25-е.

390 закладів країни представлено в рейтингу ДЮСШ. У топ-100 потрапили Миколаївська обласна КДЮСШ. Вона на 64-й позиції, ДЮСШ з єдиноборств Миколаївської міської ради – на 68-й, КДЮСШ «Олімп» – на 73-й, Миколаївська КДЮСШ «Україна» – на 76-й.

Серед спортивних коледжів – Миколаївський фаховий коледж фізичної культури облради посів шосте місце у своїй групі.