У Петербурзі в житловий будинок урізався безпілотник

Коментарi:

За кілометр від будинку, в якому стався вибух, знаходиться нафтобаза «Ручьи». Стверджується, що саме вона була метою безпілотника

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

У п'ятиповерховому житловому будинку у Санкт-Петербурзі стався вибух. За даними кількох ЗМІ, до будинку врізався безпілотник.

Внаслідок «пригоди у Червоногвардійському районі» постраждалих немає, написав губернатор міста Олександр Беглов. Причин вибуху він не назвав. «Жертв немає. Частково постраждало скління балконів двох будинків. Жителів постраждалих квартир евакуйовано», – заявив Беглов.

За кілометр від будинку, в якому стався вибух, знаходиться нафтобаза «Ручьи», що належить «Петербурзькій паливній компанії», дочірній компанії «Роснефти». Твердять, що саме вона була метою безпілотника.

За два роки війни близько 400 населених пунктів у Росії зазнали обстрілів, при цьому загинули щонайменше 150 мирних жителів. За останні 9 місяців, повідомляє видання, атаки з боку України на російські регіони відбувалися щодня за єдиним винятком. При цьому згодом зростають дистанції, на яких Україна вражає об'єкти Росії.