Чому варто вибрати турецький чай Caykur?

Коментарi:

Caykur – найвідоміша та найпопулярніша фірма в Туреччині з виробництва чаю. Завдяки своєму підходу до роботи, ретельному відбору сировини, технологічності процесу та контролю кожного етапу виробництва компанія завоювала лояльність споживачів по всьому світу.

Чим особливість турецького чаю Caykur?

Головна перевага – вирощування сировини без використання пестицидів. Чайні плантації компанії знаходяться в максимально екологічно чистій обстановці та сприятливому кліматі. Щоб насолодитися в Україні автентичним та натуральним смаком, можна замовити турецький чай у магазині Grida. Серед великого асортименту можна вибрати як чорні, так і зелені сорти та провести чайну церемонію у себе вдома. Для створення атмосфери турецького чаювання можна скористатися спеціальним подвійним чайником.

Переваги справжнього турецького чаю

  • відсутність домішок – у готовому продукті немає паличок, лушпиння або гілочок;
  • органічне виробництво – при вирощуванні сировини не використовуються синтетичні речовини для обробки рослин;
  • наявність антиоксидантів та вітамінів – у складі може бути цілий комплекс корисних мікроелементів, включаючи антиоксиданти та вітаміни, необхідні для підтримки здоров'я та тонусу. Це можуть бути мінерали, амінокислоти, кофеїн, а також мікроелементи, такі як фтор, марганець, калій, кальцій, ніацин та інші.
  • використання лише натуральних добавок. Наприклад, чай Caykur Earl Grey Tomurcuk містить не дешевий ароматизатор, а натуральну олію бергамоту;
  • чайне листя має рівномірний колір, просушене відповідно до технологічного процесу;
  • розташування плантацій для вирощування – для кожного виду чаю вибирається особливий регіон, що впливає на його смакові якості та аромат.

Компанія Caykur по праву займає лідируючі позиції на чайному ринку, маючи у своєму розпорядженні понад 50 фабрик. Така кількість виробничих потужностей забезпечує випуск великої різноманітності продукції.

Найпопулярніші сорти Caykur

  • Rize – класичний дрібнолистовий турецький чорний чай;
  • Tiryaki – виготовляють із молодих листочків без використання добавок;
  • Kamelya – цей сорт багатий на антиоксиданти та вітаміни, має м'який та легкий смак;
  • Filiz відноситься до благородної класики: чорний, насичений чай із максимально корисним складом;
  • Altinbas – дрібнолистовий, терпкий і бадьорий;
  • Tirebolu – це сорт, вирощений у горах західного кордону Східного Причорномор'я, що має бадьорі та освіжаючі властивості.

Для виробництва кожного виду чаю використовують чайне листя, яке виростає у певному регіоні. Клімат кожного з них впливає на смак готового напою. Він може бути як строгим класичним, так і насиченим, терпким та яскраво вираженим.

Серед такого розмаїття асортименту від компанії Caykur ви обов'язково знайдете свій улюблений турецький чай, який приноситиме позитивні емоції і заряджатиме бадьорістю на весь день.