Поліція закрила інтернет-магазин, який продавав наркотики у Миколаївській області

Коментарi:

В Україні закрили інтернет-магазин, який працює на всю країну оптом та в роздріб та мав «торговельних представників» у різних регіонах.

Читайте МН в Telegram : тільки важливі новини

У них в асортименті було близько десяти видів наркотиків та психотропів, серед яких амфетамін, солі Alpha PVP, мефедрон, канабіс, кокаїн, екстазі та інші.

При пересиланні наркоділки приховували заборонені речовини, використовуючи упаковки, що пахнуть сильно, від добрив і кормів для кішок. Насправді збували наркоту.

Поліція затримала чотирьох людей, які керували "наркомагазином".

Наркоділки співпрацювали з особами, які виробляли, фасували та відправляли наркотики клієнтам. Використовували служби експрес-доставки та «закладки». Вони постійно змінювали анкетні дані та використовували різні (часто одноразові) мобільні номери.

Поліція задокументувала 12 випадків збуту наркотиків через поштовий сервіс. Проведено п'ять обшуків у Херсонській, Миколаївській областях та Києві.

Вилучили наркотичні та психотропні речовини – кокаїн, метамфетамін, амфетамін, солі Alfa PVP, галюциногенні гриби, марки LSD, таблетки екстазі та інші.

Зловмисникам оголошено підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. ч. 2, 3 ст. 307 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 12 років.