Посол Данії в Миколаєві обговорив спільні проекти та антикорупційні інціативи

Коментарi:

Проміжні результати роботи Данії на Миколаївщині та плани на майбутнє.

5 березня, у Миколаїв прибула делегація на чолі з надзвичайним та повноважним послом Данії в Україні Олє Егсбергом Міккельсеном.
У межах візиту відбулась зустріч з начальником Миколаївської обласної військової адміністрації Віталієм Кімом, очільником Миколаївської обласної ради Антоном Табунщиком.
Обговорили організовану антикорупційною ініціативою ЄС спільно з Миколаївською міською радою оцінку доброчесності КП «Миколаївводоканал». Обговорили також нові спільні проєкти з наглядовим комітетом: ремонт корпусу та облаштування бомбосховища для Національного університету кораблебудування імені адмірала С. Макарова, співпрацю між підприємствами області та Данії, модернізацію системи професійно-технічної освіти в регіоні.
Олє Міккельсен проінформував про початок робіт зі встановлення системи протипожежної сигналізації в гуртожитку Миколаївського національного аграрного університету та запуск будівлі в роботу, а також про надання допомоги від спортивних асоціацій Данії нашим юним спортсменам.
Обговорили план культурного заходу «Тиждень Данії в Миколаєві», в рамках якого буде відбуватися обмін культурним досвідом, популяризація спорту і данського образу життя, повідомляє пресслужба Миколаївської обласної військової адміністрації.