На Миколаївщині відновили ще два мости, один із них відкритий для вантажного транспорту

Коментарi:

Введено в експлуатацію ще два мости, зруйновані внаслідок вторгнення рф, один з них – покращить роботу бізнесу

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

У середу, 6 березня, відбулося офіційне відкриття проїзду шляхопроводами у Снігурівській та Шевченківській громадах, які були зруйновані під час повномасштабного вторгнення.

Переправи зведені завдяки співпраці Миколаївської обласної військової адміністрації, Державна спеціальна служба транспорту / UA State Special Transport Service, фандрейзингової компанії United24, її донора АВТ «Баварія», Управління каналів річки Інгулець та ДП «Агенція місцевих доріг Миколаївської області».

У відкритті проїзду шляхопроводом взяли участь начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, заступник голови адміністрації ДССТ полковник Олександр Ціховський та директорка директорату функціонального розвитку цифровізації Мінцифри Анастасія Халєєва.

Так, на Снігурівщині військовослужбовці 36-ї Конотопської шляхо-відновлювальної бригади ДССТ звели переправу через Інгулецький магістральний канал довжиною 30 метрів менш як за три місяці.

У Шевченківській громаді 12-метровий міст 1-ю окремою бригадою імені князя Лева

ДССТ відновлено менш ніж за один місяць. Сполучення тепер доступне не лише для легкового, але й для вантажного транспорту. До відбудови також долучилися й представники великого бізнесу.