На 8 березня на квіткових ринках у Миколаєві є все. Ціни

Коментарi:

Сьогодні свято!

Незважаючи на війну, у прифронтовому Миколаєві є місце для маленьких радощів, кохання та весняної урочистості. 8 Березня залишається теплим святом і гарним приводом порадувати маму, дружину, дочку та всіх близьких та дорогих жінок.

Атрибут свята – квіти. Їх, на диво, дуже багато. З раннього ранку на квіткові ринки потяглися містяни, хоча ажіотажу немає.
Є що вибрати на Центральному ринку та навколо нього, у квіткових лавах «на Дзержинського», «Колосі», проспекті Миру.

Найдемократичніші ціни на Центральному ринку. У рядках білими, червоними, фіолетовими тюльпанами торгують від 30 до 40 гривень, у магазинчиках троянди з височенною ніжкою можна купити по 90-100 гривень за штуку. Гілочка мімози коштує від 40 до 80 гривень, гілочка хризантеми – 40-60 гривень.

Біля Каштанового скверу утворилася пробка, але це через те, що комунальники ремонтують дорогу на перехресті Спаської та Соборної.
А на цьому ринку ціни кусаються. 150 гривень просять за троянду на високій ніжці чи гілку мімози. Стільки ж коштує цикломена чи крокус у вазі. Тюльпани пропонують поштучно за 50 гривень, букетик із 5-9 квіточок обійдеться трохи дешевше.
Ближче до полудня ціни впадуть, хоча не набагато.