На Миколаївщині іноземець давав хабаря в 20 тисяч гривень поліцейському

Коментарi:

Заніс гроші прямо в кабінет.

34-річний громадянин іншої держави намагався «домовитись» із заступником начальника з превентивної діяльності одного з відділків поліції Миколаївського райуправління за не складання стосовно нього адміністративного матеріалу за ст. 130 КУпАП «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції».

Одразу після передачі хабара в 20 тисяч гривень в кабінеті поліцейського іноземця затримали.

Викрили та задокументували протиправні дії зловмисника працівники слідчого управління обласного главку за оперативного супроводу Миколаївського управління департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Іноземцю повідомили про підозру за ч. 3 ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище». Підозрюваному загрожує до восьми років ув’язнення з конфіскацією майна або без такої. Вирішується питання щодо обрання відносно зловмисника запобіжного заходу, повідомили в поліції Миколаївської області.