Бійці Легіону "Свобода Росії" ведуть бої у Курській та Білгородській областях. Відео

Коментарi:

Воїни Легіону "Свобода Росії" зараз проводять операції на території Білгородської області рф.

"Наші групи зараз працюють на території Білгородської області. Серед Легіонерів поранених і загиблих немає, працюємо за планом. Казки про мінні поля залиште конашенкову.

Бійці Легіону з російсько-українського кордону заявили, що йдуть звільняти свою країну. Вони повідомили, що узурпація влади путіним призвела до санкцій, економічного застою та кровопролитної війни, що забрала життя та здоров'я понад 400 тисяч російських чоловіків.

"Ми такі ж росіяни, як і ви. Ми теж маємо право на волевиявлення. І наша воля не визнавати кривавого диктатора президентом Росії. Ми зробимо все, щоб він встиг із Ново-Огарьова переїхати до Полярного вовка. Ми знаємо, як там ставляться до місцевим жителям. Легіон йде на вибори. Чекайте на нас", – заявив представник Легіону.

А ось ФСБ запевняє про нібито знищення шести танків, 20 бронемашин та самохідної артилерійської установки та 100 осіб, які проривалися з України, та знищили десятки одиниць техніки. Мовляв, «диверсанти не змогли прорватися на територію Курської та Білгородської областей» і росіяни продовжують завдавати ударів по "озброєних угрупованнях" у прикордонних районах України.

У той же час в соцмережах добровольчі українські формування публікують відео зі стрілецькою зброєю та знищення російської техніки на території рф. При цьому російські анонімні телеграм-канали з посиланням на джерела пишуть, що в Курській області тривають бої із застосуванням стрілецької зброї.