У Миколаєві відремонтують стелу "Миколаїв" на Тернівському кільці (фото)

Коментарi:

У Миколаєві поновлять стелу "Миколаїв" на Тернівському кільці. Наразі об'єкт перебуває у занедбаному стані, але комунальне підприємство "Миколаївські парки" заявляє, що надасть їй доглянутого та привабливого вигляду.

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

«Тернівське кільце є візитною карткою міста – першим, що бачать гості при в'їзді до Миколаєва. Планується провести роботи з демонтажу та ремонту стели, а також відновити літери. Важливо відзначити, що всі роботи будуть виконані силами підприємства без додаткового фінансування», – розповіли у «Миколаївських парках».

Зазначимо, що подібна ситуація була із кованою скульптурною композицією «Лебедине серце», яку також для ремонту прибрали із Соборної площі. Потім лебеді «перелетіли» на околицю, у Варваровку. Їх встановили на убогий постамент, виконаний "силами підприємства без залучення додаткового фінансування".

Також у «Миколаївських парках» повідомили, що на Тернівському кільці викорчували кущі самшиту, уражені карантинним шкідником вогнівкою.

Співробітники підприємства працювали відповідно до дозвільних документів та погодили це з Державною екологічною інспекцією. Після видалення кущів буде проведено обробіток ґрунту для запобігання подальшому поширенню шкідника.