Люди масово тікають із Білгородської та Курської областей

Коментарi:

Гуманітарним коридором добровольців скористалося понад 7000 авто.

Гуманітарним коридором, оголошеним російськими добровольчими підрозділами для евакуації мирних жителів із Білгородської та Курської областей Росії, скористалися кілька тисяч авто.

Про це повідомив "Російський добровольчий корпус" (РДК).
За словами добровольців, станом на 7.00 за московським часом – час закриття коридору – їм понад 7000 цивільних авто виїхали з Білгорода та Білгородської області.
«Про це стало відомо завдяки відомостям, наданим місцевими, опозиційно налаштованими до путінського режиму, правоохоронцями та силовиками», — пояснюють у РДК. Евакуаційним коридором із Курська скористалися понад 600 цивільних автомобілів, додають у підрозділі.
Раніше РДК, Легіон «Свобода Росії» та «Сибірський батальйон» закликали жителів Курської та Білгородської областей терміново евакуюватись у зв'язку з проведенням «обмеженої військової операції» у цих регіонах.
Для цього було оголошено про дію гуманітарного коридору з 21.00 14 березня до 7.00 15 березня за московським часом, нагадує РДК.
"Після закінчення терміну дії гуманітарного коридору буде продовжено знищення військових об'єктів на території Білгородської та Курської областей до повного звільнення регіону від військ путінського режиму", – завершують російські добровольці своє повідомлення.
Раніше російські добровольчі підрозділи оголошували, що після закриття коридору вони почнуть «масовану атаку по путінських військових».
12 березня три підрозділи, в яких воюють громадяни рф, – легіон "Свобода Росії", "Російський добровольчий корпус" (РДК) і "Сибірський батальйон" – перетнули кордон з рф.