На фронті наші війська тривають оборону, відбулося 68 бойових зіткнень, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація на вечір 15 березня. Добігає до кінця 751 доба широкомасштабної збройної агресії рф.

Сьогодні зафіксовано 68 бойових зіткнень. Ворог завдав 8 ракетних та 57 авіаційних ударів, здійснив 46 обстрілів із РСЗВ. Внаслідок терористичної атаки по Одесі, за попередніми даними, щонайменше 19 осіб загинуло та ще 70 поранено.
На Куп’янському напрямку Силами оборони відбито три атаки в районах Синьківк та Табаївки, де ворог намагався покращити своє тактичне положення. На Лиманському напрямку відбито 9 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Терни, Роздолівка Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ. На Бахмутському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів. На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито понад 20 атак в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське.
На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки, де ворог, за підтримки авіації, 22 рази намагався прорвати оборону наших військ.
На Оріхівському напрямку ворог п’ять разів атакував позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області та Роботиного Запорізької області.

На Херсонському напрямку ворог провів три безуспішних штурми позицій наших військ. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 10 населених пунктів, серед них Нікополь, Херсон, Берислав, Садове.
Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 7 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.