На виборах путіна від Москви до Сімферополя в скриньки ллють зеленку, палять кабінки для голосування

Коментарi:

У рф почалося триденне голосування на президентських виборах.

До 17.30 явка, за даними РосЦВК, перевищила 25%. В електронному голосуванні по всіх регіонах, за винятком Москви, явка до середини дня становила 37 відсотків.
Москва – Сімферополь
У Москві на одній із дільниць молода виборчиця вилила зеленку в урну з бюлетенями. Виборцю відвезли на допит.
"Рідини зеленого кольору" вилити в урни на двох ділянках у Борисоглібську. Поліція затримала виборчичок 58 та 66 років. Про спроби вилити зеленку в урни також відомо у Сімферополі, Волгоградській та Новосибірській областях. Ще у двох регіонах, Ростовській області та Карачаєво-Черкесії, у виборчі скриньки вилили чорнило.
На ділянці в московському районі Мар'їно літня виборча жінка залила в кабінку для голосування горючу рідину, підпалила її і почала знімати. Вогонь загасили, жінку затримали. Ще про один підпал кабінки повідомляють із підмосковних Митищ.

Петербург
На ґанок виборчої дільниці у Московському районі кинули «коктейль Молотова». Поліцейські затримали 21-річну дівчину. Ще одну пляшку із запалювальною сумішшю жінка кинула на виборчій дільниці у Когалимі у ХМАО.
Заарештовано двох волонтерів штабу Бориса Надєждіна, які проводили екзитполи. Їх везуть до відділу поліції.

Чукотка
На дільниці в селі Нутепельмен уже проголосували 100% виборців, прозвітував місцевий виборчком. За даними перепису 2010 року, там проживало 157 чукчів.