На «виборах» путіна підтримає окупаційна армія мертвих душ

Коментарi:

Голосувати будуть ліквідовані, покалічені та зниклі безвісти.

Російська влада збирає голоси за путіна серед військових рф. Зокрема, до них планують додати голоси ліквідованих на війні проти України окупантів. А їх уже понад 400 тисяч.
Керівництво міноборони рф дозволило військовослужбовцям, які беруть участь у війні проти України "голосувати за путіна, навіть не будучи на виборчі дільниці". Це значно полегшує "виборчим комісіям" завдання щодо фальсифікації результатів.

"Згідно з останніми вказівками головного військово-політичного управління мо рф критерії ідентифікації виборців з числа військовослужбовців спрощені настільки, що немає необхідності для їхньої фізичної участі у голосуванні. А для підтвердження особистості не потрібен паспорт або військовий квиток – достатньо навіть фотокопії документів.
Очевидно, що таким чином російські "виборчі комісії" намагатимуться збільшити кількість виборців путіна, залучаючи до "голосування" "мертві душі". Зокрема, до осіб, що "проголосували", поряд з наявними військовослужбовцями, планують додати також і тих, хто нещодавно загинув, зник безвісти або потрапив у полон", – повідомляє прес-службу ГУР МО.