«Миколаївводоканал» попереджає, що раніше квітня вода в крані краще не стане

Коментарi:

Два роки у Миколаєві немає нормальної води. «Водоканал» наголошує, що швидких рішень цієї проблеми не існує

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

Якийсь час тому керівництво області та міста Миколаєва анонсувало інформацію про незначне погіршення якості води, підвищений вміст солі або неприємний запах. Жителі міста вже давно помітили ці зміни – їх зумовлюють природні та техногенні чинники.

Як повідомляє сьогодні, 15 березня, «Миколаївводоканал», така ситуація триватиме орієнтовно "до першої половини квітня".

«Наше підприємство у співпраці з містом, областю, державою та міжнародними партнерами працює над вирішенням проблеми водопостачання. Ми вже маємо напрацьовані проекти відновлення подачі якісної води мешканцям міста. У таких складних питаннях немає простих та швидких рішень, але роботи у цьому напрямі вже продовжуються. Нагадуємо, що вода у водомережі міста не питна, але її можна використовувати з господарською та побутовою метою», – повідомляє «Миколаївводоканал».

Нагадаємо, що російські окупанти позбавили Миколаїв води 12 квітня 2022 року. Два роки місто користується солоною водою з довколишніх водойм. Солона вода ушкоджує сантехніку в будинках городян, руйнує мережі по місту, адже кількість поривів суттєво зросла, і найголовніше – досі непридатна для споживання.