Миколаївські морпіхи розбили російських штурмовиків у Кринках

Коментарi:

У Кринках Херсонської області українські морські піхотинці ліквідували російських морпіхів, які спробували провести штурм.

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

Кадри з поля бою показала миколаївська 36-та окрема бригада морської піхоти шимені контрадмірала Михайла Білінського. На відео українські морпіхи оглядають тіла окупантів, що провели невдалий штурм позицій бригади.

«Група штурмовиків залишиться назавжди у селі Кринки. Еліта їхня, морська піхота», – розповідають на відео українські військові. Під час огляду документів з'ясувалося, що росіяни підписали контракти з російською морською піхотою лише кілька місяців тому. Відомо, що з російського боку у цьому напрямі воює 810-та окрема гвардійська бригада морської піхоти армії Росії.

Російські війська не залишають спроб вибити підрозділи Сил оборони із плацдарму на лівому березі Херсонської області. Нині населений пункт Кринки є руїнами будинків з підвалами, в яких ховаються українські бійці. Сили оборони на лівобережжі Херсона працюють у важких умовах, але їм вдається утримувати позиції та працювати над розширенням плацдарму.

На цьому напрямі активно використовуються ударні та розвідувальні безпілотники. Із правого берега Дніпра плацдарм прикриває українська артилерія. Тим часом армія РФ активно використовує авіацію для підтримки військових на передовій, переважно випускаючи боєприпаси за межами досяжності української системи протиповітряної оборони.